De school - Van onderwijs naar ontwikkeling

We hebben allemaal het zelfde doel, de leerling/ student het beste onderwijs bieden wat we kunnen. Zo kunnen zij goed uitgerust de maatschappij in.
Hoe zorgen we ervoor dat we niet alleen de doelen afvinken maar ook de leerlingen en studenten zichzelf laten leren kennen?

Lees meer onder "Diensten" om te lezen hoe we je ondersteunen.

"Onderwijs geeft je de tools, maar ontwikkeling leert je hoe je er een meesterwerk mee maakt."

Het team - Ondersteuning in het levenlang leren

Ervaar je dat het nog lastig is om formatief te handelen? Of dat het didactisch handelen nog verder ontwikkeld kan worden? Of dat het geven van een duidelijke instructie, klassenmanagement, werken met 21e-eeuwse vaardigheden en executieve functies en zelfregulering een uitdaging blijft?
Lees onder "Diensten" hoe het team ondersteund wordt.

"Onderwijs is de handleiding, ontwikkeling is het avontuur."

 

 

De (leidinggevende) professional - cursussen en e-learnings

We bieden diverse cursussen en coaching  aan voor onderwijsprofessionals en schoolleiders die hun vaardigheden, kennis en talenten willen ontdekken en uitbreiden. Onze cursussen zijn ontworpen om zowel persoonlijke als professionele groei te stimuleren en zijn beschikbaar in twee formaten: blended learning en volledig online.
Lees onder "Diensten" hoe het team ondersteund wordt.

"Persoonlijk leiderschap betekent soms gewoon jezelf eraan herinneren dat als je kunt omgaan met een klas vol tieners, je bijna alles aankan."