Je organisatie heeft besloten om te gaan werken met de executieve functies.

Maar waar moet je beginnen? En waar vind je de verdieping?

Grip op de Executieve functies

Dé methode waarin je leert de executieve functies inzetten en je leerlingen helpt zichzelf te reguleren

Je kent ze wel leerlingen die aan een taak beginnen of juist niet, vastlopen of juist niet en dan gefrustreerd raken, bokkig blijven zitten en weinig besef hebben waar hun reactie vandaan komt.

Of leerlingen die het nut ergens niet van inzien. En op reflectieve vragen geneigd zijn met “gewoon omdat het zo ging” te antwoorden.

Of leerlingen die structureel te laat starten, in tijdnood komen. Hun agenda niet gebruiken en dan taken over het hoofd zien.

Dit zijn slechts drie uit tal van voorbeelden waarin leerlingen hun executieve vaardigheden niet onder de knie hebben.

Als bevlogen professional maakt je hart vast een sprongetje als je je beseft dat er een methode is om deze jonge mensen te helpen. De methode ‘Grip op de Executieve functies’.

Grip op de Executieve functies

Dit heeft mij geïnspireerd om deze plek te bouwen

In mijn dagelijks werk begeleid ik veel scholen en daar zie ik dat professionals worstelen met het eigen maken en toepassen van de executieve functies.

Deze professionals gaan mij nou aan het hart en daarom heb ik besloten hen te helpen door mijn expertise en ervaringen toegankelijk te maken voor hen.

Waar moet ik zijn? Wie kan mij nu echt concreet verder helpen?

Professionals die ZELF willen leren en hun nieuwe inzichten echt gaan inzetten in hun werk verdienen een plek.

Voor hen heb ik bestaande kennis en informatie vertaald naar een toegankelijke manier van blended leren met kant-en-klare mogelijkheden die je kan toepassen in je praktijk.

 

Professionals die een vis krijgen kunnen zelf nog niet vissen.

Waar kan ik leren vissen? Ik wil leren vissen en mijn ervaringen toepassen in elke praktijksituatie.

Deze online leergang helpt hen de executieve functies toepassen en de voortgang van leerlingen borgen.

Aldoor maar opzoek naar de juiste informatie, wél over executieve functies praten maar er niet mee aan de slag kunnen. 

Gelukkig, dit alles is voor jou achter de rug…

Graag introduceer ik de ONLINE LEERGANG ‘Grip op executieve functies’ voor professionals

Deze online leergang is het meest richtinggevende platform voor professionals die willen leren de executieve functies in te zetten om hun leerlingen te helpen zichzelf te reguleren.  

Krijg volledig toegang tot ‘Grip op executieve functies‘ in deze online leergang. 

Deze plek zit boordevol diepgaande, praktische videos en bronnen op het gebied van het ontdekken, oefenen en eigen maken van de executieve functies, 21e eeuwse vaardigheden en formatief handelen en biedt verschillende mogelijkheden om de ontwikkelen van de leerlingen te  volgen en te borgen. 

PLUS de Online Aula is een community waar je de ondersteuning en commitment vind die jou helpt om een professional te worden die automatisch de executieve functies hanteert in de dagelijkse praktijk

online leertraject professionals

Deze online leergang helpt je met…

Deze leergang biedt wetenschappelijk onderbouwde kennis van executieve functies en concrete hulp bij het toepassen van deze kennis

Door deze kennis in te zetten geef je leerlingen inzicht in hun ontwikkeling en zorg jij ervoor dat ze vaardigheden ontwikkelen zoals samenwerken, beslissingen maken en kritisch denken.

Je vindt hier tal van voorbeelden, casussen, praktische handvatten en experimenten uit de praktijk van het schoolse

Door jouw nieuw verworven ervaringen en je snelle accurate interventies zorg je ervoor dat je leerlingen zich bewust worden van hun eigen en andermans kwaliteiten.

Je voegt je toe aan een leven lang leren omgeving vol bevlogen professionals die formatief handelen en een groot hart voor het onderwijs hebben.

Wij faciliteren een inspirerende Online Aula en Leeromgeving waar je samen met collega’s uit het hele land leert van, met en aan elkaar op het gebied van executieve functies.

Leren lukt veel beter als jij en je leerling de executieve functies heeft ontwikkeld

Wat maakt deze Online leergang anders?

Toegang tot expertise

Maak gebruik van mijn (Myrinne) 20+ jaar ervaringen met het onderwijs. Ik heb bewezen in diverse onderwijssettings dat mijn aanpak ‘Grip op executieve functies’ zeer succesvol is voor professionals én leerlingen.

Kijk over mijn schouders

De kennis, technieken en praktische handvatten zet ik zelf nog dagelijks in bij mijn werkzaamheden voor onder andere Skillsmeter. Voorbeelden zijn uit de praktijk gegrepen, met mijn voeten in de klei. 

Mijn volledige commitment

Ik eet, slaap en adem executieve functies en formatief handelen. Deze online leergang is hier 100% op gefocust. Ik houd ervan om professionals te helpen met hun eigen dagelijkse praktijk succes!

Hai, ik ben Myrinne van Mierlo

Ik hoor vaak onderwijsprofessionals over formatief handelen, executieve functies en 21e eeuwse vaardigheden praten als ik bij hen te gast ben. Het geluid is meestal dat het lastig is deze thema’s goed vorm te geven in de praktijk. Het zijn grote begrippen en het praktisch toepassen is vaak nog niet bekend of er is nog geen routine. Collega’s vertellen over de hoge werkdruk en steeds iets nieuws moeten doen. Ze voelen tijdsdruk, een taakverzwaring en laten we eerlijk zijn, het kost ook veel tijd en veel moeite om je routine aan te passen in de klas. Het kost dus leren en oefenen voor je formatief handelen ook breed en moeiteloos kunt toepassen in je praktijk.

In 2019 heb ik voor het eerst mijn kennis en ervaring gebundeld om andere professionals te helpen met het bereiken van succes met de executieve functies. Zo is deze online leergang ontstaan.

Myrinne van Mierlo

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit hac ullamcorper aliquet vivamus nisl et aliquam vestibul

Wade Warren

Monarch Inc.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit hac ullamcorper aliquet vivamus nisl et aliquam vestibul

Darrell Steward

Bloom Global

Alle online leergang leden krijgen:

online leertraject professionals

Directe toegang tot de volledige ‘Grip op executieve functies’ methode.

Diepgaande, praktische videos op het gebied van het ontdekken, oefenen en eigen maken van de executieve functies, 21e eeuwse vaardigheden en formatief handelen. En verschillende mogelijkheden om de ontwikkelen van de leerlingen te volgen en te borgen. 

Deelname aan de ONLINE AULA

Onze community de ‘ONLINE AULA’ is de plek waar jij samen met collega’s uit het hele land leert over en werken met de executieve functies. Je kan hier al je vragen stellen, feedback ontvangen van elkaar, ondersteuning vragen en andere link-minded professionals ontmoeten.

online leertraject professionals
online leertraject professionals

Verdieping tijdens webinar en Q&A’s

Heb je advies nodig? Wil je verdieping op een bepaald onderwerp? Speelt er allang een vraag waar je heel graag een antwoord op wil hebben. Tijdens de webinars en Q&A ben je meer dan welkom voor deelname om je expertise te komen uitbreiden en verdiepen. 

1:1 begeleiding vind je in de Persoonlijke VIP Leergang

 

Content, bronnen en materialen

  • Informatie en uitleg video’s
  • Verwerkingsopdrachten
  • Verdiepingsopdrachten
  • Werkvormen
  • Theoretische kennis in tekst en audio
  • Casussen
  • Experimenten
  • Praktische oefeningen
online leertraject professionals

…Dit en nog veel meer enkel binnen in deze online leergang

30 dagen zonder vragen geld terug garantie

Als je lid wordt van deze online leergang ben je volledig beschermd door mijn 100% Tevredenheidsgarantie. Als je niet het gevoel hebt dat je waar voor je geld hebt gekregen en je besluit binnen de komende 30 dagen te stoppen, laat het weten en ik betaal je direct terug. Geen gedoe, hoofdpijn of door hoepels springen.

Ik ben ervan overtuigd dat je de Online leergang nuttig zult vinden, en ik zal je niet laten smeken of domme regels of voorwaarden opwerpen – als je niet tevreden bent binnen je eerste 30 dagen dan betaal ik je terug zonder gedoe.

Niet zeker of deze online leergang geschikt is voor jou?

Deze Online leergang ‘Grip op executieve functies’ is niet voor iedereen, en het heeft mijn voorkeur dat je eerste bepaald of deze leergang voor jou geschikt is, voordat je gaat deelnemen en je waardevolle tijd verspild. Dus laten we eens onderzoeken…

Professionals die ZELF willen leren en hun nieuwe inzichten echt gaan inzetten in hun werk.

Professionals die bereid zijn hun casussen in te brengen zodat we allemaal van elkaar kunnen leren

Professionals die hun kennis en ervaring op het gebied van executieve functies willen uitbreiden

Professionals die serieus tijd en aandacht in hun persoonlijke ontwikkeling willen steken

Professionals die bereid zijn in de praktijk te experimenteren

 

Professionals die alles net een beetje leuker willen maken 🙂

Professionals die zoeken naar snelle oplossingen die zonder onderbouwing geïmplementeerd kunnen worden 

Professionals die enkel opzoek zijn naar werkvormen en geen input leveren in de Online Aula

Professionals die zich aanmelden zonder intrinsieke motivatie omdat de organisatie dat wil

Professionals die gegarandeerd resultaten verwachten – ik weet dat als jij het werk erin stopt jij resultaten boekt 

Professionals die verwachten dat ze 1:1 begeleiding krijgen (Dit is wél mogelijk in de ‘Persoonlijke VIP Leergang’ 

Het lijkt misschien vreemd, dat ik je proberen om te praten om GEEN lid te worden – maar als de online leergang niet bij je past, heeft geen van ons er baat bij. Ik heb een belang bij jouw succes. Je blijft niet lang hangen als we (ik en andere professionals) niet helpen, toch? – en dat begint allemaal met ervoor te zorgen dat de Online leergang ‘Grip op executieve functies’ geschikt voor je is voordat je lid wordt.

Veel gestelde vragen

Je zal vast nog vragen hebben. Ik zal ze allemaal voor je proberen te beantwoorden hieronder.

Ik maak net kennis met de executieve functies, is deze Online leergang dat geschikt voor mij?

Absoluut – deze leergang laat je kennis maken, geeft inzicht, helpt je met toepassen en zorgt dat jij resultaten bij leerlingen kan volgen en borgen. In feite is nu de perfecte tijd voor jou om lid te worden van deze leergang, want niet alleen hebben we de kennis en expertise verpakt die je nodig hebt, maar je zult ook in staat zijn om steun en advies te krijgen van andere professionals, om je te helpen tijdens je reis.

Komt de Online Leergang in een keer helemaal vrij of wordt deze op basis van tijd-vrijgegeven (dripping)?

Je krijgt direct toegang tot alles wat al in de Online Leergang zit! Je hoeft niet te wachten tot de inhoud voor je wordt vrijgegeven, je kunt gewoon meteen aan de slag en gebruik maken van alles. Ik updaten en voegen regelmatig nieuw materiaal toe – zodat je contentbibliotheek blijft groeien.

 

Kan ik 1:1 ondersteuning krijgen binnen de Online leergang?

Niet alleen kun je vragen stellen en krijg je advies, steun en feedback wanneer je maar wilt vanuit de Online Aula, maar ik organiseer ook regelmatig een webinar, waar je je vragen vooraf kunt insturen, of zelfs live aan mij kunt stellen.

Wil je 1:1 ondersteuning dan is de Persoonlijke VIP Leergang meer geschikt voor jou. Dan begeleid ik je persoonlijk!

Waarom zou ik NU lid worden in plaats van nog te wachten?

Het is tijd voor jou om actie te ondernemen. Zo simpel is het. Als je echt succesvolle, de executieve functies wilt integreren in je werk dan moet je ergens antwoorden krijgen op al je vragen – vooral degenen waarvan je niet weet dat je ze nog hebt. Je hebt ondersteuning nodig en vooral… verantwoording!

De Online Leergang is die plek. Als je echt een verschil wilt maken, dan is de tijd nu.

Ontvang ik iets in de mail als ik lid word?

Nee, de Online Leergang is geheel online.

Wat als ik toch geen plezier ervaar van mijn lidmaatschap?

Ik weet dat je de Online Leergang geweldig zult vinden, maar als je om wat voor reden dan ook niet 100% tevreden bent, dan heb ik een 30 dagen geld terug garantie (geen vragen gesteld). Ik wil dat je slaagt, en weet dat als je lid wordt van de Online Leergang en je er echt met hart en ziel voor inzet… je verbluffende resultaten zult zien in je werk!

 

Is er ook technische hulp, mocht ik die nodig hebben?

Ik heb een Helpdesk sectie mailadres waar je je vragen kunt stellen. Dit is het mailadres: helpdesk@onlinecursuswebsites.nl

Als er iets is waar je niet zeker over bent, iets wat ik niet duidelijk heb gemaakt, zorgen of vragen, neem dan contact op via myrinne@myrinne.nl en we zullen je verder helpen.