Myrinne

Levensgenieter
Praktijk voor positieve ontwikkeling.
Hai, Ik ben Myrinne.
Door de site te bekijken krijg je direct een goede indruk van wie ik ben.
Maar in een notendop…

Mijn verhaal

 

Ik kom uit het jaar 1976, mensen willen toch graag weten welke leeftijd er bij het gezicht hoort hé.

Ik ben moeder van twee tieners, partner van mijn man en trotse bezitter van een prachtig huis met aangesloten praktijkruimte in Sint Pancras.

Ik houd me graag bezig met mijn levensmotto:

“Net ff leuker”

Hoe uit dat zich? nou ik vraag me heel vaak bewust af hoe ik dat waarmee ik bezig ben nog leuker kan maken.

Dat geeft een positieve en frisse vibe in mijn leven. Het spoort aan te vernieuwing, nieuwsgierigheid en oplossingsgericht denken.

In mijn praktijk werk ik aan mooie opleidingen en trainingen en coach ik individuele trajecten.

Buiten mijn praktijk zorg ik voor een studie ter verdieping, een vaste baan in het MBO onderwijs en de broodnodige spirituele voeding in de vorm van lezingen, boeken en bijeenkomsten.

Belangrijke punten.

Waarden

Ik vind het heel belangrijk dat ik onbevooroordeeld te werk ga. Ik voel tot in de botten dat ik ook onbevooroordeeld kan en mag zijn.
Ik zou het de wereld gunnen als er meer van dat gevoel gecultiveerd zou worden.
Je mag er zijn, ik mag er zijn. je bent helemaal oké zoals je nu vandaag hier bent.

Uitgangspunt

Ik geloof dat iedereen de allerbeste keuze maakt die op dát moment tot zijn/haar beschikking stond. Ook als je een stomme keuze maakte of iets deed waarvan je wist dat dat niet helemaal eerlijk was. Iets maakt dan toch dat je het deed.

Je had geen betere optie op dat moment. anders had je die wel gekozen…

Als je nieuwsgierig durft te zijn (ook naar jezelf) gaat de wereld open.

Ik ben groot fan van levenslang leren. Ook naar mezelf en mijn naasten toe is dat van toepassing.
Als je de nieuwsgierigheid in jezelf weet te vinden en te prikkelen kom je in een wereld waarin ales nog mogelijk is. Je kunt van inzicht veranderen, van overtuiging wisselen, dingen aan de weet komen die je voor onmogelijk hield en groeien als mens…

Met andere woorden.

Positieve ontwikkeling 😉

Hoe ik werk.

Ik ben breed opgeleid. Ik heb omgangskunde gestudeerd, een coachingsopleiding gedaan, HBO voedingsdeskundige behaald, ik ben yoga docent, NLP master en heb talloze boeken, semminars, cursussen en inspiratie bronnen tot me mogen nemen. Op dit moment doe ik een master orthopedagogiek.

Ik heb met verschillende doelgroepen gewerkt in verschillende vakgebieden maar altijd ging het om de verbinding en hulpvraag van de mensen waarmee ik werkte. Ik ben ondertussen heel ervaren in het achterhalen en ondersteunen van hulpvragen en het doorzien van wat er nodig is op dit moment.

Ik heb dus niet één standaard aanpak, het is een mengelmoesje geworden van technieken en methoden. Ook naar aanleiding van wat er bij jou past zal ik een passende interventie doen.

Het gaat van cognitieve gedragstherapie tot voice dialogue of de transactionele analyse gecombineerd met familieopstellingen.

Het mooie is dat je geen eenheidsworst krijgt voorgeschoteld. Dat is ook absoluut niet wat ik wil. Ik wil afstemmen, “intunen” en samen aan de slag.

 

 

 

Iedere maand een beetje diepgang en inspiratie?

Hier kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Of stuur een bericht met je vraag of opmerking.