Je zoekt contact?

Fijn dat je contact zoekt! je kunt een bericht sturen hieronder.
Of mij bellen of whatsappen op nummer 0612266651

de praktijk is gevestigd op Rozenlaan 24
1834EK Sint Pancras.

Stuur een bericht.

Veel gestelde vragen

Ik ben ziek geworden. Kan ik de afspraak afzeggen?
Ja dat kan. Als je een langer traject afneemt dan zoeken we een vervangende datum. Als het een losse afspraak is geldt een afzeg termijn van 24 uur.
Kan ik in termijnen betalen?
Ja dat kan in bijna alle gevallen wel. Samen komen we daar wel uit en kunnen we afspraken maken die bij ons passen.
Als je na drie weken in een (lange) training denkt dat het toch niet bij je past krijg je of je geld terug, of je mag een passende oplossing met mij samenstellen. Het doel is jou geven wat op dit moment verder helpt.
Hoelang duurt een gemiddeld traject?
Een gemiddeld traject duurt ongeveer 8 bijeenkomsten van een uur tot anderhalf uur. Per situatie is het natuurlijk wel verschillend wat we afspreken. Vaak maak ik een programma op maat. Zo weten we zeker dat het bij je past.
dit is een van de vele voorbeelden van zo’n traject:
https://prezi.com/oku_dojajfql/op-adem-komen/
Wat als ik ver weg woon?
Ik maak on maar ook off line trainingen. vaak is het een combinatie van beide. Dat betekent dat jij prima van een afstand mee kunt doen.
De geplande bijeenkomsten wil je misschien toch komen maar misschien bundelen we deze momenten wel tot een weekend… Via zoom of skype kunnen we coachgesprekken hebben. Ik heb al veel tevreden klanten op afstand. Het zou geen probleem moeten vormen. Twijfel je? neem gerust contact op.
Kan ik iemand introduceren?
Ja! gezellig, leuk en heel goed om samen in een traject te gaan of andere mensen te ondersteunen in hun ontwikkeling op die manier.
Jij krijgt als dank van mij altijd een mooi presentje in de vorm van een mooie korting, een boek, een coaching sessie of wat voor jou op dat moment waardevol is 🙂
Iedere maand een beetje diepgang?

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier.